Ιδιοκτήτης ακινήτου

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου , προς ενοικίαση ή προς πώληση , ένα πακέτο προώθησης της περιουσίας σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να δημιουργηθεί μόνο για εσάς . Διαβάστε περισσότερα

Τουριστική μονάδα

Από έναν μικρό ξενώνα έως ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αν και με κοινό στόχο, με διαφορετικές πρακτικές μπορούμε παρέα να σχεδιάσουμε την αποδοτική προβολή σας.
Διαβάστε περισσότερα

Μεσιτικό γραφείο

Αύξηση των πωλήσεων, αποκλειστικές μεσιτείες, ικανοποιημένοι πελάτες πρωτοπορία στον τομέα σας είναι μερικοί από τους στόχους που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε μαζί.Διαβάστε περισσότερα

Σκάφη αναψυχής

Κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό σας σε ένα μαγευτικό νησί ; Πώληση του yacht σας ; Σε κάθε περίπτωση δίνουμε επιτέλους την σημασία και την προβολή που αξίζει αυτός ο τομέας.
Διαβάστε περισσότερα

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου , προς ενοικίαση ή προς πώληση , ένα πακέτο προώθησης της περιουσίας σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να δημιουργηθεί μόνο για εσάς .


Στην δική σας περίπτωση όπου έχετε ένα ακίνητο , από ένα διαμέρισμα , ένα οικόπεδο ,μια μονοκατοικία μια βίλα ή ένα υπέροχο εξοχικό, μέχρι την επαγγελματική στέγη που έχετε προς διάθεση θα σας προτείναμε τουλάχιστον ένα πακέτο φωτογράφισης.Σε κάθε περίπτωση είναι εντελώς αναποτελεσματική μια αγγελία χωρίς φωτογράφιση.Αν ο χώρος σας αξίζει να προβληθεί μια φωτογράφιση από το απλό πακέτο μέχρι και τις νυχτερινές λήψεις ή ακόμη και με HDR είναι απαραίτητη.Με αυτόν τον τρόπο έχετε τουλάχιστον τα βασικά χαρακτηριστικά μιας καλής αγγελίας όπου οι επαγγελματικές φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν να δείξετε την υπεροχή του ακινήτου σας.


Αν όμως θέλετε να πρωτοτυπήσετε , αν πιστεύεται στην περιουσία σας και ξέρετε ότι αν έρθει ο ενδιαφερόμενος μέχρι σε εσάς θα πετύχετε μια συμφωνία, τότε οπωσδήποτε θα πρέπει να μας επιτρέψετε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας να σας δείξουμε τις δυνατότητες του VideoTour . Στην Αμερική και στην Ευρώπη είναι πλέον δεδομένο ότι κάθε ιδιοκτησία έχει το δικό της VideoTour . Οι σύγχρονοι τρόποι βιντεοσκόπησης που χρησιμοποιούμε προσομοιάζουν τον κινηματογραφικό φακό με αποτέλεσμα η περιουσία σας να αποκτά κύρος.Η προσθήκη μουσικής βοηθά να δοθεί το κατάλληλο συναίσθημα στον ενδιαφερόμενο , προκειμένου να μπορέσει να φανταστεί τον εαυτό του μέσα στην πρόταση σας.Είναι μια χρησιμοποιημένη τακτική από όλες τις μεγάλες εταιρίες προώθησης προϊόντων από αυτοκίνητα έως κρέμες προσώπου!.Ως VideoTourProductions χρησιμοποιούμε όλον αυτόν τον εξοπλισμό αλλά και τις τεχνικές που χρειάζονται για ένα τέτοιο αποτέλεσμα.Είμαστε σε θέση να κάνουμε και HDR βίντεο ναι βίντεο μια τεχνική ελάχιστα χρησιμοποιημένη, που αν και ακόμη σε πειραματική μορφή εμείς φέρνουμε καταπληκτικό αποτέλεσμα.Ένα παράδειγμα HDR VIDEO θα δείτε εδώ. Ενώ παρακάτω ακολουθεί βίντεο πελάτη μας για να πάρετε μια ιδεά του πως θα μπορούσε να προβληθεί το ακίνητο σας.


Κάτι ακόμη που θα πρέπει να του δώσετε ιδιαίτερη σημασία, κυρίως αν έχετε εξοχικό ή σε κάθε περίπτωση ακίνητο που η αξία του υπερβαίνει τις 250.000 ευρό είναι ο νόμος 4146/2013.Σύμφωνα με αυτόν λοιπόν, χορηγούνται άδειες διαμονής σε αγοραστή της αλλοδαπής,μέχρι και 5 χρόνια με δυνατότητα ανανέωσης.Ανέκαθεν χώρες όπως η Ρωσία, Αγγλία, Γερμανία, πρόσφατα και η Κίνα δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το Ελληνικό Real Estate.Μετά απο αυτό το νομοσχέδιο αναμένεται κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης από αυτές και όχι μόνο τις χώρες.Είναι αυτονόητο ότι ένας ξένος επενδυτής από τέτοια απόσταση πρέπει να έχει την δυνατόν ποιο μεγάλη άποψη για την περιουσία σας πριν στείλει αντιπρόσωπο του ή ακόμη και να έρθει ο ίδιος να σας δει από κοντά.Βάλτε με το μυαλό σας ότι το VideoTour είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Ευρώπη και στην Αμερική, είναι κάτι που περιμένουν να δουν και θα τους κάνει αρνητική εντύπωση η έλλειψη του.


Ελάτε σήμερα σε επαφή μαζί μας να σχεδιάσουμε το δικό σας VideoTour από 250 ευρό.

Πώληση ή  ενοικίαση της κατοικία σας ; Οι υποψήφιοι μπορούν να περιηγηθούν στο ακίνητο σας ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου 24 ώρες την ημέρα.

Αφήστε τον επισκέπτη να φανταστεί τον εαυτό του στο κατάλυμα σας , κάντε τώρα την διαφορά και βγήτε μπροστά από τον ανταγωνισμό .

Από μικρά δωμάτια σε ορόφους ως τεράστιες εκτάσεις οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα με την ανάλογη και άμεση προβολή. 

Πώληση ή ενοικίαση ο καλύτερος τρόπος προβολής του σκάφους σας είναι μέσω Η/Υ. Άλωστε οι πελάτες σας είναι κυρίως από το εξωτερικό.