Ιδιοκτήτης ακινήτου

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου , προς ενοικίαση ή προς πώληση , ένα πακέτο προώθησης της περιουσίας σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να δημιουργηθεί μόνο για εσάς . Διαβάστε περισσότερα

Τουριστική μονάδα

Από έναν μικρό ξενώνα έως ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αν και με κοινό στόχο, με διαφορετικές πρακτικές μπορούμε παρέα να σχεδιάσουμε την αποδοτική προβολή σας.
Διαβάστε περισσότερα

Μεσιτικό γραφείο

Αύξηση των πωλήσεων, αποκλειστικές μεσιτείες, ικανοποιημένοι πελάτες πρωτοπορία στον τομέα σας είναι μερικοί από τους στόχους που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε μαζί.Διαβάστε περισσότερα

Σκάφη αναψυχής

Κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό σας σε ένα μαγευτικό νησί ; Πώληση του yacht σας ; Σε κάθε περίπτωση δίνουμε επιτέλους την σημασία και την προβολή που αξίζει αυτός ο τομέας.
Διαβάστε περισσότερα

Από έναν μικρό ξενώνα έως ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αν και με κοινό στόχο, με διαφορετικές πρακτικές μπορούμε παρέα να σχεδιάσουμε την αποδοτική προβολή σας.


Ο τουρισμός όντας η βάση της Ελληνικής οικονομίας, είναι ο τομέας που χρειάζεται και έχει κάνει μεγάλες καινοτομίες, κυριολεκτικά άλματα τα τελευταία χρόνια.Στο σύνολο οι Ελληνικές τουριστικές μονάδες από τους μικρούς ξενώνες μέχρι τα μεγάλα ξενοδοχεία προσφέρουν πολύ υψηλά επίπεδα υπηρεσιών.Το ίδιο συμβαίνει και με την προβολή τους.Είναι αυτό που μας βάζει σε σκέψεις, η έλλειψη καλού και ποιοτικού VideoTour.Ένα εργαλείο προβολής με την μεγαλύτερη με διαφορά αποδοχή από το κοινό.Η προσέγγιση της προβολής μέχρι στιγμής στον τουρισμό έχει κατά κανόνα βάση στην πληροφορία των δεδομένων των παροχών.Φυσικά η αρχή της διαφήμισης είναι ενημερωτικού χαρακτήρα αλλά η ενημέρωση είναι μόνο η βάση.Στην επιλογή όμως των διακοπών μας δεν παίζει ρόλο μόνο οι παροχές του καταλύματος μας αλλά η καρδιά.Το όραμα  κάθε διαδικτυακού <<ταξιδιώτη>> είναι να ζήσει το όνειρο όπως αυτός το θέλει.Να χαθεί στο γαλάζιο ενός Ελληνικού νησιού,να ανοίξει ένα ποτήρι κονιάκ υπό την θέα της φωτιάς του τζακιού αποκλεισμένος από το χιόνι, σε κάποιο ορεινό χωριό.Να χαθεί σε κάποιο μονοπάτι σε κάποια διαδρομή στο δάσος , να πιάσει το χέρι της αγαπημένης του σε ένα πλακόστρωτο γυρνώντας από το βραδινό τους ποτό.Αυτά είναι δεδομένα που καταλήγουν στην απόφαση της απόδρασης τους από την καθημερινότητα και όχι το γεγονός ότι αλλάζεται τα σεντόνια κάθε μέρα... κάτι που είναι καλό φυσικά !

Η φωτογράφιση είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για να δώσει το στίγμα σας ως επιχείρηση, και να δώσει μια ιδέα, μια τροφή, για να ξεκινήσουν οι εσωτερικές διαδικασίες του επισκέπτη σας που θα καταλήξουν στην κράτηση.Στο συναίσθημα βεβαίως βοηθάει η φωτογραφία αλλά μπορεί μόνο να δείξει την κορυφή του παγόβουνου.Το συναίσθημα μπορεί να το πιάσει μόνο το VideoTour, αυτές οι μικρές όμορφες λεπτομέρειες, που με τόσο μεράκι έχετε φτιάξει στην επιχείρηση σας, πάντα με στοχευμένη λήψη με κινηματογραφικά πρότυπα που είναι ποιο όμορφα στο μάτι, με την συνοδεία μουσικής φτιάχνουν αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά που μπορούν να παρέχουν  στην φαντασία όλα τα απαραίτητα υλικά για να κατασκευάσει ο κόσμος το όραμα που έχει στην μυαλό του.Ο περιβάλλων χώρος και τα ντόπια αξιοθέατα με τις κατάλληλες τεχνικές μπορούν να απογειώσουν την αισθητική αλλά και την αποδοχή της επιχείρησης σας στους διαδικτυακούς επισκέπτες σας.Είναι και ένας εύκολος τρόπος να σας διαφημίσει ο ευχαριστημένος επισκέπτης σας. Στατιστικές δείχνουν ότι τα βίντεο μοιράζονται 1200% περισσότερο από απλά λινκ κειμένου μέσω του ίντερνετ γενικά (κοινωνικά δίκτυα , email κτλ).Περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο μοναδικοί χρήστες επισκέπτονται το YouTube κάθε μήνα και περνάνε 4 δισεκατομμύρια ώρες βλέποντας βίντεο !(Πηγή YouTube).Αυτά είναι νούμερα που δεν είναι εύκολο κανείς να τα προσπεράσει, κυρίως αν αναλογισθείτε ότι μιλάμε για την παγκόσμια αγορά, δηλαδή ακριβώς το target group σας.Μέσα στις άνω στατιστικές είναι και η παραγωγή των ντοκιμαντέρ που προτείνουμε, τα οποία μπορεί να είναι αποκλειστική παραγωγή σας ή ακόμη και συμπαραγωγή με ντόπιες επιχειρήσεις, όπου ανάλογα από την τοπική ατραξιόν μπορούν ακόμη μέσω της αναζήτησης της τελευταίας να φέρουν τον ενδιαφερόμενο σε εσάς ...αντί να συμβεί το ανάποδο.Βοηθάτε τον επισκέπτη σας να ξεσκάσει,να ξεφύγει από την καθημερινότητα, να ζήσει το όνειρο και ακριβώς αυτό, το όνειρο σας προσφέρουμε μέσα σε ένα ολιγόλεπτο -το μεγάλο κουράζει -βίντεο κλιπ.

Για τις ανάγκες της επιχείρησης σας επίσης μπορούμε να φτιάξουμε και διαφημιστικό σποτ το οποίο μπορεί να παίξει στην τηλεόραση πάντα σε υψηλή ευκρίνεια HD.

Τέλος αν εσείς ή πελάτης σας διεξάγει κάποιο event συνέδριο κτλ μπορούμε να το βιντεοσκοπήσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Πώληση ή  ενοικίαση της κατοικία σας ; Οι υποψήφιοι μπορούν να περιηγηθούν στο ακίνητο σας ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου 24 ώρες την ημέρα.

Αφήστε τον επισκέπτη να φανταστεί τον εαυτό του στο κατάλυμα σας , κάντε τώρα την διαφορά και βγήτε μπροστά από τον ανταγωνισμό .

Από μικρά δωμάτια σε ορόφους ως τεράστιες εκτάσεις οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα με την ανάλογη και άμεση προβολή. 

Πώληση ή ενοικίαση ο καλύτερος τρόπος προβολής του σκάφους σας είναι μέσω Η/Υ. Άλωστε οι πελάτες σας είναι κυρίως από το εξωτερικό.