Ιδιοκτήτης ακινήτου

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου , προς ενοικίαση ή προς πώληση , ένα πακέτο προώθησης της περιουσίας σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να δημιουργηθεί μόνο για εσάς . Διαβάστε περισσότερα

Τουριστική μονάδα

Από έναν μικρό ξενώνα έως ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αν και με κοινό στόχο, με διαφορετικές πρακτικές μπορούμε παρέα να σχεδιάσουμε την αποδοτική προβολή σας.
Διαβάστε περισσότερα

Μεσιτικό γραφείο

Αύξηση των πωλήσεων, αποκλειστικές μεσιτείες, ικανοποιημένοι πελάτες πρωτοπορία στον τομέα σας είναι μερικοί από τους στόχους που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε μαζί.Διαβάστε περισσότερα

Σκάφη αναψυχής

Κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό σας σε ένα μαγευτικό νησί ; Πώληση του yacht σας ; Σε κάθε περίπτωση δίνουμε επιτέλους την σημασία και την προβολή που αξίζει αυτός ο τομέας.
Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση των πωλήσεων, αποκλειστικές μεσιτείες, ικανοποιημένοι πελάτες πρωτοπορία στον τομέα σας είναι μερικοί από τους στόχους που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε μαζί.


Η VideoTourProductions δίνει στο μεσιτικό σας γραφείο ένα καινούργιο εργαλείο που θα σας βγάλει μέσα από τον απέραντο ανταγωνισμό. Γνωρίζεται καλά πόσο έχει χτυπηθεί ο τομέας του Real Estate τα τελευταία χρόνια.Δεν φθάνει όμως μόνο, το γεγονός ότι έχει πέσει ή αγορά, τα χιλιάδες αδιάθετα σπίτια, η αυξημένη φορολογία αλλά και οι σχεδόν 3000 ανταγωνιστές σας κάνουν τα πράγματα ακόμη ποιο δύσκολα.Όσο καλό και να είναι ένα κτήριο, όσο και αν πιστεύεται με την γνώση αλλά και την εμπειρία σας ότι θα καταφέρεται να το πουλήσετε, θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσει μέσα στον τεράστιο ανταγωνισμό.Ναι τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά η ικανότητα του λαού μας να μη τα παρατάει ποτέ είναι αυτή που μας έχει κάνει γνωστούς σε όλο τον κόσμο.Η πρόταση μας για εσάς είναι ξεκάθαρη ...όσο θα είναι και η συνεργασία μας.Δεν θα αναφέρουμε λεπτομέρειες, ακριβώς λόγο του ανταγωνισμού, αλλά θα χαρούμε να τα πούμε από κοντά.Σε γενικές γραμμές, έχετε την πείρα να ξέρετε ποια περιουσία με λίγο <<σπρώξιμο>> μπορεί να φύγει γρήγορα, όπως επίσης γνωρίζεται σε ποιο κτήριο πρέπει να ποντάρετε και σε ποιο όχι.Τα πακέτο φωτογράφισης και βίντεο που προτείνουμε είναι πέρα για πέρα αποδοτικό, μπορεί να σας εξασφαλίσουν εκτός από την προβολή, άρα και πώληση, και την αποκλειστική μεσιτεία για ένα δίκαιο χρονικό διάστημα.Είναι φυσικό να υποθέσετε ότι οι ήδη λογικές τιμές μας σε παραγγελίες μεγαλύτερες του ενός πακέτου θα ακολουθούν αντιστρόφως ανάλογη καμπύλη.Όσο περισσότερες τόσο φθηνότερα.


Ακριβώς λόγο του ανταγωνισμού, τις υπόλοιπες πληροφορίες μπορείτε να τις μάθετε με ένα ραντεβού με αντιπρόσωπο μας, ή μέσο τηλεφωνικής επικοινωνίας.Θα χαρούμε να ακούσουμε από κοντά τις ανάγκες της εκάστοτε περιουσίας που θέλετε να προωθήσετε και να σας προτείνουμε ιδέες για κάθε δουλειά ξεχωριστά.

Πώληση ή  ενοικίαση της κατοικία σας ; Οι υποψήφιοι μπορούν να περιηγηθούν στο ακίνητο σας ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου 24 ώρες την ημέρα.

Αφήστε τον επισκέπτη να φανταστεί τον εαυτό του στο κατάλυμα σας , κάντε τώρα την διαφορά και βγήτε μπροστά από τον ανταγωνισμό .

Από μικρά δωμάτια σε ορόφους ως τεράστιες εκτάσεις οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα με την ανάλογη και άμεση προβολή. 

Πώληση ή ενοικίαση ο καλύτερος τρόπος προβολής του σκάφους σας είναι μέσω Η/Υ. Άλωστε οι πελάτες σας είναι κυρίως από το εξωτερικό.