Ιδιοκτήτης ακινήτου

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου , προς ενοικίαση ή προς πώληση , ένα πακέτο προώθησης της περιουσίας σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να δημιουργηθεί μόνο για εσάς . Διαβάστε περισσότερα

Τουριστική μονάδα

Από έναν μικρό ξενώνα έως ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αν και με κοινό στόχο, με διαφορετικές πρακτικές μπορούμε παρέα να σχεδιάσουμε την αποδοτική προβολή σας.
Διαβάστε περισσότερα

Μεσιτικό γραφείο

Αύξηση των πωλήσεων, αποκλειστικές μεσιτείες, ικανοποιημένοι πελάτες πρωτοπορία στον τομέα σας είναι μερικοί από τους στόχους που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε μαζί.Διαβάστε περισσότερα

Σκάφη αναψυχής

Κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό σας σε ένα μαγευτικό νησί ; Πώληση του yacht σας ; Σε κάθε περίπτωση δίνουμε επιτέλους την σημασία και την προβολή που αξίζει αυτός ο τομέας.
Διαβάστε περισσότερα

Κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό σας σε ένα μαγευτικό νησί ; Πώληση του yacht σας ; Σε κάθε περίπτωση δίνουμε επιτέλους την σημασία και την προβολή που αξίζει αυτός ο τομέας.


Εάν έχετε σκάφος προς πώληση ή ενοικίαση , εάν είσαστε γραφείο ενοικιάσεως ιστιοπλοϊκών ή yacht, ή στην περίπτωση που επαγγελματικά οργανώνετε κρουαζιέρες με το σκάφος σας, τότε σε αυτή την περίπτωση η προβολή σας μέσω διαδικτυακής προβολής είναι το ισχυρότερο σας εργαλείο.Με δεδομένο ότι η πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων, το target group σας αν θέλετε είναι ξένοι και ακόμη και οι Έλληνες πιθανόν βρίσκονται σε απόσταση από εσάς, μια εντυπωσιακή αγγελία είναι με σιγουριά αυτό που θα σας ξεχωρίσει μέσα από τις άπειρες επιλογές που υπάρχουν στο εσωτερικό ακόμη και στο εξωτερικό.


Ας είμαστε ειλικρινείς, με εξαίρεση την περίπτωση να πουλάτε το σκάφος σας σε όλες τις άλλες περιπτώσεις οι καλύτερες φωτογραφίες -όχι από πλευράς ποιότητας λήψης αλλά από συναίσθημα -είναι οι ερασιτεχνικές λήψεις των πελατών σας.Με πιθανές εξαιρέσεις που θα κουβεντιάσουμε παρέα, η φωτογράφιση δε κρίνεται απαραίτητη.Όχι ότι δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα αλλά δεν είναι απαραίτητη -όπως σε μια αγγελία ακινήτου- το βίντεο μπορεί να κάνει δουλειά μόνο του.Η όλη στρατηγική της προβολής σας μπορεί να στηριχθεί αποκλειστικά σε ένα VideoTour ή διαφημιστικό σποτ ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Από την άλλη όμως η ιστοσελίδα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο σε όλες τις άνω περιπτώσεις ...ακόμη και στην περίπτωση της πωλήσεως του σκάφος σας.Άλλωστε οι ανταγωνιστικές τιμές μας καθιστούν κάτι τέτοιο πλέον πολύ οικονομικό.


Αν και σε λίγες γραμμές δεν θα μπορούσε να περιγραφεί η στρατηγική της προσέγγισης μιας προβολής ενός σκάφους, θα πρέπει να αναλογισθείτε ότι τα πράγματα είναι ποιο πολύπλοκα από ότι φαίνονται. Ένα σκάφος συνδυάζει στην ουσία το σύνολο των υπηρεσιών μας, μιας και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας τουριστικής μονάδας και μιας ακίνητης περιουσίας .....άσχετα με το γεγονός ότι ...κινείται.Είναι δυστυχώς μια αλήθεια ότι παρά το γεγονός ότι είμαστε παραδοσιακά ναυτική χώρα εδώ και αιώνες, την θάλασσα και το yachting δεν τους δίνουμε ακόμη την πρέπουσα βαρύτητα που τους αρμόζει.Καιρός να αλλάξει αυτό!


Η τιμολογιακή πολιτική μας είναι αρκετά οικονομική και ευέλικτη και ανάλογα με την τοποθεσία αλλά και το μέγεθος του σκάφους μπορεί να ξεκινήσει από πολύ χαμηλά.Επικοινωνήστε τώρα με έναν εκπρόσωπο μας να βρούμε μαζί το πακέτο και την τιμή του προωθητικού σας πακέτου.

Πώληση ή  ενοικίαση της κατοικία σας ; Οι υποψήφιοι μπορούν να περιηγηθούν στο ακίνητο σας ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου 24 ώρες την ημέρα.

Αφήστε τον επισκέπτη να φανταστεί τον εαυτό του στο κατάλυμα σας , κάντε τώρα την διαφορά και βγήτε μπροστά από τον ανταγωνισμό .

Από μικρά δωμάτια σε ορόφους ως τεράστιες εκτάσεις οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα με την ανάλογη και άμεση προβολή. 

Πώληση ή ενοικίαση ο καλύτερος τρόπος προβολής του σκάφους σας είναι μέσω Η/Υ. Άλωστε οι πελάτες σας είναι κυρίως από το εξωτερικό.