Ιδιοκτήτης ακινήτου

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου , προς ενοικίαση ή προς πώληση , ένα πακέτο προώθησης της περιουσίας σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να δημιουργηθεί μόνο για εσάς . Διαβάστε περισσότερα

Τουριστική μονάδα

Από έναν μικρό ξενώνα έως ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αν και με κοινό στόχο, με διαφορετικές πρακτικές μπορούμε παρέα να σχεδιάσουμε την αποδοτική προβολή σας.
Διαβάστε περισσότερα

Μεσιτικό γραφείο

Αύξηση των πωλήσεων, αποκλειστικές μεσιτείες, ικανοποιημένοι πελάτες πρωτοπορία στον τομέα σας είναι μερικοί από τους στόχους που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε μαζί.Διαβάστε περισσότερα

Σκάφη αναψυχής

Κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό σας σε ένα μαγευτικό νησί ; Πώληση του yacht σας ; Σε κάθε περίπτωση δίνουμε επιτέλους την σημασία και την προβολή που αξίζει αυτός ο τομέας.
Διαβάστε περισσότερα

Η παρουσίαση του χώρου σας περνάει πλέον στο επόμενο επίπεδο. Δώστε την αίσθηση και το συναίσθημα, όχι μόνο την πληροφορία για την ιδιοκτησία σας .Στον ιστοτοπό μας θα μπορέσετε να διαβάσετε έρευνες και στατιστικές που δείχνουν ξεκάθαρα την υπεροχή του βίντεο στο ίντερνετ . Είναι αρκετό να σας πούμε ότι το 60 % του όγκου των δεδομένων που διακινεί αυτή την στιγμή το ίντερνετ είναι από βίντεο . Ο χρήστης απολαμβάνει στην άνεση της πολυθρόνας του την εμπειρία του σπιτιού που πουλάτε , την αίσθηση του σκάφους που μπορεί να γίνει δικό του ή να κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του , την άνεση αλλά και τις απολαύσεις που μπορεί να του προσφέρει η η ξενοδοχειακή σας μονάδα καθώς και την ομορφιά της γύρω περιοχής της . Όλα αυτά σε ένα βίντεο ...Σε ένα ολιγόλεπτο videoclip που η μουσική, τα οπτικά εφέ , αλλά και οι στοχευμένες κινηματογραφικές γωνίες μπορούν να κάνουν όλη την διαφορά !

Ένα τέτοιο βίντεο μέσω της ιστοσελίδας σας ή του YouTube μπορεί να δώσει το στίγμα σας μέσω του διαδικτύου σε όλες τις γωνιές του κόσμου 24 ώρες το 24ωρο . Τέλος στις θολές κουνημένες φωτογραφίες που μόνο αρνητικό αποτέλεσμα μπορούν να έχουν . Το μέλλον είναι κάπως έτσι ......

 

Ελάτε σήμερα σε επαφή μαζί μας να σχεδιάσουμε το δικό σας VideoTour
από 250 ευρό.

Πώληση ή  ενοικίαση της κατοικία σας ; Οι υποψήφιοι μπορούν να περιηγηθούν στο ακίνητο σας ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου 24 ώρες την ημέρα.

Αφήστε τον επισκέπτη να φανταστεί τον εαυτό του στο κατάλυμα σας , κάντε τώρα την διαφορά και βγήτε μπροστά από τον ανταγωνισμό .

Από μικρά δωμάτια σε ορόφους ως τεράστιες εκτάσεις οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα με την ανάλογη και άμεση προβολή. 

Πώληση ή ενοικίαση ο καλύτερος τρόπος προβολής του σκάφους σας είναι μέσω Η/Υ. Άλωστε οι πελάτες σας είναι κυρίως από το εξωτερικό.