Ιδιοκτήτης ακινήτου

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου , προς ενοικίαση ή προς πώληση , ένα πακέτο προώθησης της περιουσίας σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να δημιουργηθεί μόνο για εσάς . Διαβάστε περισσότερα

Τουριστική μονάδα

Από έναν μικρό ξενώνα έως ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αν και με κοινό στόχο, με διαφορετικές πρακτικές μπορούμε παρέα να σχεδιάσουμε την αποδοτική προβολή σας.
Διαβάστε περισσότερα

Μεσιτικό γραφείο

Αύξηση των πωλήσεων, αποκλειστικές μεσιτείες, ικανοποιημένοι πελάτες πρωτοπορία στον τομέα σας είναι μερικοί από τους στόχους που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε μαζί.Διαβάστε περισσότερα

Σκάφη αναψυχής

Κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό σας σε ένα μαγευτικό νησί ; Πώληση του yacht σας ; Σε κάθε περίπτωση δίνουμε επιτέλους την σημασία και την προβολή που αξίζει αυτός ο τομέας.
Διαβάστε περισσότερα

1 Φωτογραφία 1000 λέξεις , η βάση για να περιγράψετε την επιχείρηση σας , το ακίνητο σας , το σκάφος σας !Πλέον κανείς δεν βλέπει μια αγγελία η οποία δεν έχει φωτογραφία . Στα sites στο ιντερνετ υπάρχει και ιδικό φίλτρο για να αποκρύπτει τις αγγελίες που δεν έχουν ! Κρίμα είναι να χαθείτε από ένα τέτοιο φίλτρο .

Κρίμα είναι όμως να βρεθεί ο πελάτης στην δημοσίευση σας και να σχηματίσει και λάθος γνώμη από μια φωτογραφία η οποία είναι για οποιοδήποτε λόγο λάθος . Ξέρετε η φωτογραφία κυρίως στα σπίτια και στους εξωτερικούς χώρους έχει τα μυστικά της . Με άλλο τρόπο δείχνεις το βάθος ενός χώρου, με άλλο τρόπο το ύψος κτλ .

Το τελευταίας γενιάς Iphone σας μπορεί να έχει πολύ καλή κάμερα δεν σημαίνει όμως ότι το αποτέλεσμα του είναι μια πολύ καλή φωτογραφία . Επίσης στους εσωτερικούς χώρους δεν είναι φυσικά αρκετό ένα φλας για να δείξει τον χώρο σας και εκτός του επαγγελματικού εξοπλισμού χρειάζονται και άλλες τεχνικές οι οποίες είναι ικανές μόνο με επαγγελματικό εξοπλισμό .Τέλος στην εποχή μας δεν υπάρχει επαγγελματική φωτογραφία που να μην <<περνάει >> από πρόγραμμα επεξεργασίας σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ! Ναι λοιπόν χρειάζεστε επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας προκειμένου να μπορέσει να διαχωρισθεί από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό !Στην περίπτωση που αναφερόμαστε σε τουριστική μονάδα εκεί υπάρχουν ακόμη ποιο εξεζητημένες τεχνικές όπως λόγου χάριν το HDR που κάνουν όλα τα άνω απαραίτητα !


Οι υπηρεσίες μας αλλά και οι τιμές μας είναι απολύτως φιλικές και ξεκινάνε από τα 100 ευρό για μια ολοκληρωμένη φωτογράφιση της περιουσίας σας.

Πώληση ή  ενοικίαση της κατοικία σας ; Οι υποψήφιοι μπορούν να περιηγηθούν στο ακίνητο σας ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου 24 ώρες την ημέρα.

Αφήστε τον επισκέπτη να φανταστεί τον εαυτό του στο κατάλυμα σας , κάντε τώρα την διαφορά και βγήτε μπροστά από τον ανταγωνισμό .

Από μικρά δωμάτια σε ορόφους ως τεράστιες εκτάσεις οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα με την ανάλογη και άμεση προβολή. 

Πώληση ή ενοικίαση ο καλύτερος τρόπος προβολής του σκάφους σας είναι μέσω Η/Υ. Άλωστε οι πελάτες σας είναι κυρίως από το εξωτερικό.