Ιδιοκτήτης ακινήτου

Ως ιδιοκτήτης ενός ακινήτου , προς ενοικίαση ή προς πώληση , ένα πακέτο προώθησης της περιουσίας σας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας μπορεί να δημιουργηθεί μόνο για εσάς . Διαβάστε περισσότερα

Τουριστική μονάδα

Από έναν μικρό ξενώνα έως ένα μεγάλο ξενοδοχείο, αν και με κοινό στόχο, με διαφορετικές πρακτικές μπορούμε παρέα να σχεδιάσουμε την αποδοτική προβολή σας.
Διαβάστε περισσότερα

Μεσιτικό γραφείο

Αύξηση των πωλήσεων, αποκλειστικές μεσιτείες, ικανοποιημένοι πελάτες πρωτοπορία στον τομέα σας είναι μερικοί από τους στόχους που θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε μαζί.Διαβάστε περισσότερα

Σκάφη αναψυχής

Κρουαζιέρα με το ιστιοπλοϊκό σας σε ένα μαγευτικό νησί ; Πώληση του yacht σας ; Σε κάθε περίπτωση δίνουμε επιτέλους την σημασία και την προβολή που αξίζει αυτός ο τομέας.
Διαβάστε περισσότερα

Η VideoTourProductions έχει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών όπου μπορεί να σας προσφέρει κυριολεκτικά λύση σε ότι ανάγκες έχετε .


Ο τομέας της προβολής  είναι το αντικείμενο μας, με την βοήθεια συνεργάτη μας μπορούμε να αναλάβουμε τον σχεδιασμό της στρατηγικής της προώθησης σας.
Με πολυετή εμπειρία στο Real Estate είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε συμβουλές και καθοδήγηση σε κάθε ιδιαιτερότητα που τυχόν έχετε με την περιουσία σας. Πολλοί πελάτες μας είναι μεσιτικά γραφεία, εάν χρειαστεί μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή προκειμένου να πετύχετε μια αμοιβαία καλή συμφωνία.


 Το VideoTour που σας παρέχουμε , η βιντεοσκόπηση αν προτιμάτε, γίνεται με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό σε υψηλής ευκρίνειας  ποιότητα HD 1080p και ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τρόπο  κινηματογράφησης. Ο σκοπός μας είναι αποκλειστικά ο καλύτερος δυνατός τρόπος προβολής και όχι ο περιττός εντυπωσιασμός, άλλωστε την περιουσία σας προβάλουμε , όχι την δουλειά μας. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχουμε δώσει στο workflow της δουλειάς μας συνολικά και όχι μόνο στην διάρκεια της φωτογράφισης και της βιντεοσκόπησης αλλά και στο μετά.Έτσι χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο φροντίζουμε το τελικό αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.


Η φωτογράφιση είναι και πρέπει να είναι η βάση κάθε προωθητικού πλάνου σας. Για την φωτογράφιση φέρνουμε το στούντιο σε εσάς, φωτιστικά σώματα, τρίποδα για την κάμερα, reflector και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί η επιχείρηση σας και γενικά η ιδιοκτησία σας.Τεχνικές όπως το long exposure όπου είναι μονόδρομος για νυχτερινά πλάνα, HDR για συγκεκριμένες ανάγκες εσωτερικών χώρων είναι όλες μέσα στις δυνατότητες του εξοπλισμού μας.


Η VTP μπορεί να καλύψει και τις εκδηλώσεις σας, από τα εγκαίνια, τα συνέδρια που πιθανόν πραγματοποιείται στον χώρο σας, πάρτι και γενικά ότι event μπορεί να χρειάζεται βιντεοσκόπηση.


Εάν έχετε επιχείρηση όπου ακόμη δεν έχει ιστοσελίδα τότε ,όπως και όλες μας άλλωστε οι υπηρεσίες , μεμονωμένα ή συνδυαστικά με άλλα μας πακέτα μπορούμε να σας κατασκευάσουμε εμείς για εσάς , με ένα τιμολογιακό εύρος που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη αλλά και κάθε ...πορτοφόλι. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ...θα τα βρούμε.


Το ντοκιμαντέρ αν και ακόμη ο κόσμος δεν το έχει συνηθίσει ως εργαλείο προώθησης στην ουσία ακριβώς αυτό είναι. Ανάλογα με την περίπτωση κυρίως στις τουριστικές επιχειρήσεις, τις περισσότερες φορές οι τελευταίες βασίζονται σε κάποια τοπική ατραξιόν.

Τα είδη τουρισμού μόνο να αναλογισθείτε θα αντιληφθείτε την σπουδαιότητα της ανάδειξης της γύρο περιοχής σας πολλές φορές τόσο αναγκαία όσο και της προβολής της ίδιας της επιχείρησης σας.Για να καταλάβετε ακριβώς τι λέμε πρέπει να το δείτε από την πλευρά του ίντερνετ.Περισσότερες πιθανότητες έχει κάποιος χρήστης του διαδικτύου να αναζητήσει το ξενοδοχείο σας που για παράδειγμα είναι στην Άρτα ή το ..γεφύρι της Άρτας ; Θα πρέπει όμως να γνωρίζεται ότι το google θα φέρνει συνέχεια την επιχείρηση σας στις πρώτες αναζητήσεις επειδή φιλοξενείτε ένα ντοκιμαντέρ για το γεφύρι -όλος τυχαίως παραγωγής σας και με ιδιαίτερη προβολή της επιχείρισης σας -στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας σας .Τώρα όπου γεφύρι μπορείτε να βάλετε στην θέση του , καταρράκτες , μοναστήρια , αρχαία κτλ.Μια ιδέα αυτού που λέμε μπορείτε να πάρετε από ένα ντοκιμαντέρ μας για την εκκλησιά του Δήμου Αμαρίου στην Κρήτη.


Η Ασφάλιση επίσης της περιουσία σας είναι κάτι που θα μπορούσατε να μας εμπιστευθείτε συνεργαζόμενοι με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες είμαστε γνώστες όλων τον ποιο οικονομικών προγραμμάτων που θα μπορούσαν να σας ενδιαφέρουν.


Διαφημιστικό σποτ σε αντίθεση με το VideoTour η διάρκεια ενός τέτοιου σποτ είναι σαφώς μικρότερη συνήθως στα 30 δευτερόλεπτα τις περισσότερες φορές.Κύριος σκοπός του βέβαια είναι η τηλεοπτική του προβολή, όπου μπορεί να είναι από πολύ φθηνή σε τοπικούς σταθμούς έως πολύ ακριβή στα πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια φυσικά.Στο διαφημιστικό σποτ επικεντρωνόμαστε σε διαφορετικούς τρόπους προβολής οι οποίοι έχουν διαφορετική προσέγγιση χωρίς όμως να είναι αποκλειστικά για τηλεοπτική προβολή.


Ο κάθε πελάτης είναι διαφορετικός , το ίδιο και η κάθε επιχείρηση . Αυτός είναι ο λόγος που δεν σας προσφέρουμε <<προκατ>> πακέτα αλλά καθόμαστε με υπομονή και διάθεση για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για κάθε ανάγκη σας πάντα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο μας.

Πώληση ή  ενοικίαση της κατοικία σας ; Οι υποψήφιοι μπορούν να περιηγηθούν στο ακίνητο σας ακόμη και από την άλλη άκρη του κόσμου 24 ώρες την ημέρα.

Αφήστε τον επισκέπτη να φανταστεί τον εαυτό του στο κατάλυμα σας , κάντε τώρα την διαφορά και βγήτε μπροστά από τον ανταγωνισμό .

Από μικρά δωμάτια σε ορόφους ως τεράστιες εκτάσεις οι επαγγελματικοί χώροι μπορούν να αποδώσουν καλύτερα με την ανάλογη και άμεση προβολή. 

Πώληση ή ενοικίαση ο καλύτερος τρόπος προβολής του σκάφους σας είναι μέσω Η/Υ. Άλωστε οι πελάτες σας είναι κυρίως από το εξωτερικό.